Sexy Leiderschap

In 2014 schreef ik mijn eerste boek; Sexy leiderschap!
Een nieuwe leiderschap methode die jou dichter bij de kern van wie jij werkelijk bent, brengt. Het geeft jou inzichten en handvatten om jouw echte passie en purpose te vinden in je leven en je business.

Sexy leiders zijn in controle van hun leven, hun werk en ze stralen positiviteit en passie uit. Ze inspireren anderen en creëren positieve impact in hun eigen omgeving en daarbuiten. Het boek inspireert je om het beste uit jezelf te halen.

Door het volgen van de 5 stappen van Sexy Leiderschap krijg je steeds meer inzicht in wie jij bent, waar je goed in bent en wat je het liefste wilt doen en krijg je de kracht en moed om daadwerkelijk de stappen te gaan nemen om dit werkelijkheid te maken.

Anno 2021 voldoen de inspirerende inzichten nog steeds en misschien zelfs wel meer.Vanaf 2015 is het boek in kleine oplage verkocht in Suriname. Nu eindelijk in 2021 is online verkoop en landelijke bezorging van het boek mogelijk in Suriname.

sexy_leiderschap

Ben je ready om jouw Sexy Leiderschap te ontwikkelen?

 • Bestel nu jouw boek(en) en geef je betalingsvoorkeur aan in de webshop. Kies eerst hiernaast de door jou gewenste valuta waarin je gaat betalen. Je kan bij ons betalen in SRD, USD of EUR.
 • Je kan betalen per Mopé of internetbanking. Een boek kost SRD 175
 • Wil je cash betalen? Dat kan bij onze bezorgdienst.
  Een boek kost je dan SRD 210
 • Bestel nu jouw boek en geef je betalingsvoorkeur aan in de webshop
 • Het boek wordt binnen 5 dagen op het door jou aangegeven adres bezorgd.

Dank voor jouw sexy bestelling. Heel veel lees en leer plezier.
Be Sexy and Proud

Happy ondernemers zijn succesvoller!

In 2015 schreef ik mijn tweede boek; Happy ondernemers zijn succesvoller!

Ondernemen met plezier, vanuit voldoening en verbinding 10 inzichten en 10 inspirerende interviews Doe je ogen eens dicht en stel jezelf nu een groep mensen voor die dansend, zingend en vrolijk bij elkaar zijn. Wat doet dat met jouw energie? Wat stralen zij uit? Wat is de impact die zij hebben? Grote kans dat jij geraakt wordt door hun positiviteit en misschien wel direct zin krijgt om ook mee te dansen en te zingen. Het effect van gedrag en energie van een groep die iets gezamenlijk heeft en dat uitdraagt is groot. En dit is waar dit boek over gaat. Er zijn ondernemers die in lastige tijden de moed erin houden en succesvol zijn in wat zij doen. Wat zijn hun drijfveren? Wat is hun innerlijke motivatie die hen gaande houdt als ondernemer? Uit steeds meer onderzoeken blijkt dat meer happiness in bedrijven zorgt voor meer succes.

Niet alleen succes in materiële zin, maar vooral ook in sociaal maatschappelijke zin. Maak kennis met 10 inzichten om een Happy ondernemer te worden en te blijven. Lees de inspirerende interviews met 10 Happy ondernemers. Kies wat jou aanspreekt en pas dat toe in jouw bedrijf, in jouw leven, in jouw carrière.

books_ruth

Ook dit boek is nu eindelijk online verkrijgbaar in Suriname. Ben jij ondernemer? Of wil je ondernemer worden? Leer van de inspirerende lessen en interviews uit dit boek.

 • Een boek kost je SRD 175 indien je met Mopé of via internetbanking betaalt
 • Betaal je liever cash bij de bezorger?
  Dat kan, een boek kost je dan SRD 210
 • Geef je keuze aan in de webshop bij je bestelling

Hartelijk dank voor je bestelling en ik wens je vele happy ondernemers jaren toe

Ruth Louise Sinkeler

Wan Tamara De!

Pre-Sale van 1 t/m 24 november 2021

Young professionals van Suriname zijn ambitieus, leergierig en veelal werelds georiënteerd.

Ambitieuze jongeren in Suriname hebben het echter niet altijd makkelijk. Ze studeren, halen goede cijfers, soms onder zeer moeilijke omstandigheden. Na afronding zijn ze klaar om een vervolgstudie in binnen of buitenland te starten of de arbeidsmarkt te betreden. Een passende baan vinden is echter vaak een uitdaging. Veelal ook omdat het de jongeren aan het juiste netwerk ontbreekt en dat is erg jammer. Bedrijven en jongeren komen moeilijk met elkaar in contact. Ze kennen elkaar niet. Hierdoor lopen de ondernemingen regelmatig supertalenten mis en komen jongeren terecht in baantjes die ver beneden hun capaciteiten liggen of ze zoeken hun geluk buiten Suriname.

In dit boek staan inspirerende verhalen van 48 senior professionals en 2 young professionals. Verhalen over keuzes, over kansen, over overwonnen obstakels. Ontroerende verhalen, inspirerende verhalen. Suriname heeft veel te bieden, ook aan onze nieuwe generatie professionals. Maar worden deze afdoende gezien?

Met dit boek en de verzamelde verhalen beoog ik de young professionals van Suriname perspectieven te geven. Ondanks dat het in Suriname niet altijd makkelijk gaat en we als land en maatschappij zeker voor diverse en soms grote uitdagingen staan, het in ons prachtige land zeker mogelijk is om een mooie carrière op te bouwen.

VK_A5-722x1024

Wan Tamara De! Er is een morgen. Ook in Suriname.

Laat je inspireren, motiveren en activeren. Voor een mooier Suriname.

 • Bestel nu jouw boek(en) in de pre-sale en geef je betalingsvoorkeur aan in de webshop. Kies eerst hiernaast de door jou gewenste valuta waarin je gaat betalen. Je kan bij ons betalen in SRD, USD of EUR.
 • Je kan betalen per Mopé of internetbanking. Een boek kost SRD 350
 • Wil je cash betalen? Dat kan bij onze bezorgdienst.
  Een boek kost je dan SRD 385
 • Bestel nu jouw boek en geef je betalingsvoorkeur aan in de webshop
 • Je bestelling wordt in Suriname binnen 5 dagen na 24 november bij je bezorgd. Verzending naar Nederland zal helaas iets langer in beslag nemen. Wij streven ernaar de boeken binnen 14 dagen bij u te bezorgen.
 • De verzendkosten naar Nederland zijn €7.95

Veel leesplezier.

Soso lobi. Wan waran odi.

Veel liefde en een warme groet

Ruth Sinkeler

Woon je in Nederland?

De Sexy Leiderschap en Happy Ondernemerschap boeken kan je ook kopen bij
BOL.com of Managementboek.nl

Lees je liever in het Engels?
Bestel dan het Engelstalige Sexy Leiderschap boek via Amazon

Het Wan Tamara De! boek is nog niet online te verkrijgen in Nederland
en wordt vooralsnog vanuit Suriname naar je verzonden.


Relatiegeschenk vanuit Nederland

Wilt u vanuit Nederland meerdere exemplaren tegelijk bestellen als bijvoorbeeld relatie geschenk?
Stuurt u dan een mailtje naar webshop@ruthsinkeler.com
Dan handelen wij uw bestelling met u af.

Select your currency
EUREuro
Cart
 • No products in the cart.